Servicii complete de asistență rutieră și tractări auto

Ce înseamnă asistență rutieră Bacău?

Asistenta rutiera Bacau inseamna interventia unei echipe calificate din Bacau in situatia in care nu va mai porneste masina. Cauzele pot fi variate incepand cu defectiuni minore pana la iesiri in afara carosabilului. Puteti apela Asistenta Rutiera Bacau chiar daca sunteti in alta localitate. O situatie potrivita ar fi cea in care urmeaza sa treceti prin Bacau si aveti nevoie de ajutor. Daca defectiunea nu poate fi remediata in locul in care va aflati, trebuie sa ajungeti la service. Pe langa reparatia propriu-zisa, echipa ce ofera asistenta rutiera va poate oferi servicii suplimentare. In functie de distanta ramasa de parcurs, ati putea avea nevoie de cazare sau transport. Sunt si cazuri in care vreti ca masina defecta in urma unui accident sa fie parcata in siguranta pana la inceperea reparatiilor.

Alegeti cu grija firma care sa va ofere asistenta rutiera. Este recomandat sa contactati firma care va poate oferi cat mai multe servicii. Veti economisi timp si bani atunci trebuie. Pretul nu este cel mai important atunci cand cautati servicii de calitate. Daca veti fi atras de un pret mult mai mic pentru un serviciu similar, ganditi-va ca diferenta o platiti prin stres si timp pierdut.

Asistență rutieră în cazul unui accident

Vă oferim la tarife avantajoase toată gama de servicii de asistență rutieră. Ne puteți contacta indiferent de situația sau localitatea în care vă aflați. Ne desfășurăm activitatea în principal în Bacău dar putem oferi servicii de asistență rutieră și tractări auto oriunde în România. De obicei suntem solicitați de clienți care au nevoie de serviciile noastre în apropiere sau vor să ajungă în Bacău. Dacă ați fost implicat intr-un accident minor, fără victime sau pagube materiale importante și totuși nu vă puteți continua drumul, ne puteți suna.

Tractari Auto Rar, ITP

Serviciile pe care vi le putem oferi în cazul accidentelor ușoare sunt similare cu cele pe care le oferim în mod obișnuit, fiind în cea mai mare parte adaptate situației respective.
Pentru multe dintre defecțiunile survenite într-un accident ușor putem găsi o rezolvare imediată acolo unde se află mașina. Ne-am întâlnit totuși cu situații în care am recomandat tractarea mașinii la cel mai apropiat service deoarece anumite defecțiuni, ce par minore la prima vedere, ascund riscuri pe cere nu trebuie să vi le asumați.

 

Asistență rutieră pentru defecțiuni minore

Defecțiunile minore la care facem referire sunt de cele mai multe ori neașteptate și nu țin neapărat de modul de exploatare al autoturismului. Câteva exemple de servicii pe care le putem oferi când aveți defecțiuni minore:
Vulcanizare, Curent la baterie descărcată, Scoatere combustibil alimentat greșit. Pentru alte defecțiuni ce țin de sistemul de direcție sau cel de frânare, recomandăm tractarea mașinii la cel mai apropiat service autorizat.

Depozitare autovehicule avariate până la începerea reparațiilor

Acest serviciu se adresează clienților care au fost implicați într-un accident în urma căruia avariile sunt ceva mai serioase iar până la inceperea reparațiilor se dorește depozitarea mașinii. Punem la dispoziție în acest sens, spațiu in parcare păzita non stop și supravegheată video.

Expoziții, festivaluri sau evenimente auto