Servicii complete de asistență rutieră și tractări auto

Transport și recuperări cu macara din locuri greu accesibile

Activitatea noastră principală putem spune că este prestarea de servicii de asistență rutieră și tractări auto în Bacău sau în orice alt județ suntem solicitați. De multe ori însă, ne-am confruntat cu situații în care am fost nevoiți să intervenim cu utilaje și echipamente care nu fac parte din inventarul obișnuit al platformelor noastre. Din nefericire, unele mașini pe care trebuie să le tractăm ajung în locuri greu accesibile. Fie că vorbim de teren accidentat sau drumuri impracticabile, accesul cu platforma este îngreunat.

Astfel, anumite recuperări din afara carosabilului sau din locuri greu accesibile le realizăm cu un camion 4x4 dotat cu macara. Având dimensiuni potrivite pentru acest tip de intervenții ne ușurează considerabil munca. Putem aborda practic orice tip de teren având tracțiune integrală. Mai pe scurt, putem recupera mașini grav avariate din orice loc greu accesibil.

Așa cum am menționat mai sus, dimensiunile acestui tip de camion 4x4 cu macara îl fac potrivit și pentru alte tipuri de intervenții ce nu ce nu se regăsesc în sfera serviciilor de tractări auto si asistență rutieră. Ne oferim serviciile și clienților ce au nevoie de transport, mutări, sau asamblări de structuri grele. Ne putem desfășura activitatea atât în locurile aglomerate din oraș cât și pe terenuri accidentate.

 

Asistență la ridicarea de structuri metalice grele

Dacă aveți de montat/demontat hale pe structură metalică sau trebuie să manevrați componente grele și de mari dimensiuni, ne puteți contacta. Am transportat cu succes tot felul de mărfuri acolo unde autoutilitarele obișnuite au întâmpinat dificultăți.

Putem transporta atât mărfuri paletizate cât și vrac, un exemplu ar putea fi transportul de lemne de foc. Puteți conta pe noi și atunci când aveți de transportat materiale de construcții sau echipamente către șantiere din zone retrase(construcții de cabane).

Expoziții, festivaluri sau evenimente auto