Servicii complete de asistență rutieră și tractări auto

Tractări auto avariate în urma unui accident

În principal, serviciile noastre se adreseaza persoanelor care au de transportat sau de tractat o mașină avariată. Cele mai multe avarii apar de obicei în urma unor accidente mai mult sau mai puțin grave. Pentru că ne dorim ca serviciile noastre de tractări auto să fie prestate cât mai corect, dorim să evidențiem faptul că starea tehnică a mașinii contează foarte mult. În urma accidentului, o mașină poate fi avariată foarte grav și din păcate repararea nu mai poate fi o opțiune. Aceste mașini sunt declarate epave și transportul acestora se poate efectua cu o platformă dotată cu minim de accesorii.

Tractari Auto Rar, ITP

Dacă în schimb o mașină avariată nu este tractată corespunzător, putem vorbi de avarii suplimentare ce pot fi evitate dacă se acordă atenție la recuperarea ei. Aici intră în discuție atât experiența operatorului cât și dotările de care dispune platforma cu care se intervine. Platformele noastre sunt dotate cu accesorii profesionale de tractat în siguranță reducând considerabil durata intervenției. Clienții sunt mai mulțumiți pentru că situația în care se află poate părea mai puțin gravă. De menționat ar fi și aspectul financiar în sensul că o recuperare din afara carosabilului a unei mașini grav avariate va dura mai mult și va implica eforturi suplimentare față de o tractare normală a unei epave către un centru de colectare.

De fiecare dată când primim un apel legat de o mașină implicată într-un accident, ne asigurăm că ne sunt aduse la cunoștință cât mai multe detalii cu privire la starea tehnică. Cu cât exactitatea cu care ne este descrisă situația respectivă este mai mare, cu atât mai ușor putem oferi un preț care să reflecte munca ce urmează a fi prestată. De asemenea, detaliile cu privire la locul în care se află mașina sau mașinile implicate în acciident ne pot ajuta să intervenim cu platforma potrivită. Pentru situații în care locul ne permite efectuarea de manevre, putem trimite o platformă pe care putem transporta mai mult de o mașină.

 

Transport auto avariate pentru dezmembrări

Tractăm autoturisme avariate grav către centrele de colectare sau către parcuri de dezmembrări. De asemenea, vă putem ajuta să transportați piese de mari dimensiuni pe care le-ați achiziționat: motoare, punți, etc.

Tractare auto avariat dezmembrări