Servicii complete de asistență rutieră și tractări auto

Tractări auto RAR, ITP

La un moment dat se poate întămpla ca o mașină să nu mai aibă drept de circulație. Deși starea tehnică nu contribuie la acest fapt, sunteți nevoiți să tractați mașina până la RAR sau stația ITP. Cele mai des întâlnite motive pentru vizita la RAR sunt de obicei expirarea numerelor de înmatriculare. Fie că vorbim de numerele cu care mașina a fost importată sau de numerele roșii românești provizorii. Serviciul de tractare auto la RAR se adresează clienților care doresc obținerea certificatului de autenticitate pentru una sau mai multe mașini provenite din import. Potrivit OUG nr, 41/2016, toate autovehiculele ce urmează a fi înmatriculate în România au nevoie de acest certificat. În perioadele mai aglomerate, puteți câștiga timp dacă vă programați online și apelați la un serviciu de tractări auto pe platformă la RAR. Puteți sincroniza programarea cu tractarea mașinii in așa fel încât sa vă puteți respecta programul dumneavoastră obișnuit.

Tractari Auto Rar, ITP

Pentru detalii cu privire la actele necesare și costurile obținerii cărții de identitate citiți acest articol . De asemenea, puteți accesa acest link pentru a face o programare la RAR . Fie că sunteți persoană privată sau reprezentați un parc auto de vănzare automobile din import, vă putem oferi condiții avantajoase pentru tractarea mașinilor dumneavoastră. Oferim tarife avantajoase clienților fideli și celor care solicită contracte de colaborare pe termen lung.

Certificatul de înmatriculare sau dovada înlocuitoare a acestuia poate fi reținut de către poliție în baza Art.112 alin. 1 din OUG. Situațiile pentru care se poate reține certificatul de înmatriculare le puteți găsi în acest articol. Polițistul va elibera o dovadă cu drept de circulație și valabilitate de 15 zile. Precizăm că pentru o parte din situațiile cuprinse în articolul de lege respectiv, se pot reține și plăcuțele de înmatriculare iar dovada înlocuitoare poate fi fără drept de circulație.

Pentru verificarea defecțiunilor remediate puteți merge cu mașina la RAR. Dacă dintr-un motiv sau altul ați pierdut din vedere inspecția tehnică a mașinii, trebuie să știți că ITP-ul expirat suspendă în mod automat și înmatricularea autovehiculului. În acest caz, ITP-ul va fi efectuat la una din reprezentanțele RAR din zona dumneavoastră. Pentru prezentarea mașinii la RAR va fi nevoie să apelați la un serviciu de tractări auto. Mai exact, prin expirarea inspecției tehnice periodice, autovehiculul pierde dreptul de circulație și revenim la discuția de mai sus.

Ca în orice altă situație nefavorabilă, ne putem gândi românește la o soluție prin care să economisim cheltuiala cu platforma. Rămâne totuși de precizat și faptul că întâlnirea cu un polițist nu prea bine dispus, poate avea consecințe destul de neplăcute. Lăsând la o parte amenda, fapta de a “pune în circulație sau de a conduce pe drumurile publice un autovehicul sau un tramvai neîmatriculat sau neînregistrat” constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 3 ani. Pentru conducerea unui autovehicul cu ITP expirat, de asemenea pot apărea neplăceri mai ales în caz de accident, fără să mai vorbim de sancțiunile severe și reținerea plăcuțelor de înmatriculare. Riscurile la care vă expuneți prin conducerea unei mașini cu numere expirate sau ITP expirat este mult prea mare iar despre deranjul provocat nici nu mai are rost să vorbim.

 

Expoziții, festivaluri sau evenimente auto

Ne plac evenimentele din lumea auto și încercăm să fim prezenți pe cât posibil. Expoziții mașini de epocă, târguri auto etc. Când vă doriți să ajungeți la un astfel de eveniment, contractați serviciile noastre. Mașinile cu garda foarte joasă la sol pot fi transportate în siguranță pe platformele noastre. Precizăm și faptul că avem asigurare CMR și toate cursele sunt realizate punând siguranța pe primul plan. Experiența noastră acumulată în ultimii ani poate fi un avantaj pe care îl veți avea în colaborarea cu noi. Echipa noastră este formată din operatori experimentați și cu vechime în acest domeniu.

Pentru organizatorii de evenimente auto putem oferi și transport cu macara pentru mutări, instalări de standuri etc. Pe lângă serviciile de tractări auto avem posibilitatea de a transporta și echipamente sau diferite utilaje cu camion dotat cu macara. Dacă sunteți implicați în organizarea unui eveniment sau festival și aveți nevoie de transportarea sau mutarea de containere sau orice alt ansamblu voluminos, ne puteți contacta fără rețineri.

Expoziții, festivaluri sau evenimente auto

Participarea la raliuri sau orice alt gen de competiții auto/moto. Suntem la rândul nostru pasionați de Off Road și ne plac ieșirile și evenimentele de acest gen. Putem fi solicitațî oricând întâmpinați dificultăti sau aveți nevoie de ajutor. Recuperăm în maximă siguranță orice autovehicul ieșit în afara carosabilului. Oferim mai multe detalii cu privire la acest serviciu în articolul Recuperări din afara carosabilului . Pentru autovehicule avariate oferim și asistență rutieră cu depozitare temporară până la începerea reparațiilor. Avem hală cu parcare păzită 24/7 pe care o punem la dispoziția dumneavoastră în anumite condiții. Puteți afla mai multe din articolul despre asistență rutieră și depozitare vehicule avariate

În parcul propriu avem și microbuze Mercedes Sprinter cu 18 locuri pentru transport persoane. Atunci când situația o impune, vă putem prelua și pasagerii dumneavoastră sau putem organiza un transport special. Ne adaptăm cerințelor dumneavoastră și considerăm că cel mai important lucru în domeniul nostru de activitate este să avem clienți mulțumiți. Ne place să spunem că ne-am dezvoltat tocmai datorită clienților care ne recomandă serviciile de calitate pe care le oferim. În continuare investim în logistică și ne dotăm platformele cu scule și accesorii de calitate pentru a ne ușura munca fără a reduce din siguranța oferită.