Servicii complete de asistență rutieră și tractări auto

Transport utilaje și echipamente agricole

Oferim servicii complete de transport utilaje și echipamente agricole. Ne adresăm clienților din zona Bacău dar ne putem deplasa oriunde, atât național cât și internațional. Practicăm tarife avantajoase și suntem deschiși la colaborări pe bază de contract. Cu platformele noastre putem transporta utilaje agricole de mărimi și categorii diverse.

Ne adaptăm situației și dimensiunilor utilajului dumneavoastră, folosind platforma cea mai potrivită. Suntem preocupați în primul rând de siguranța transportului. Ne putem mândri cu faptul că avem platforme ce sunt dotate cu accesorii performante și facem constant investiții în această direcție. Operatorii noștri au pregătirea necesară dar și experiență în tractări auto, asistență rutieră și transport utilaje agricole sau industriale. Bineînțeles, avem și asigurare CMR.

Recuperari din afara carosabilului

Putem transporta utilaje agricole de mici dimensiuni cum ar fi tractoare mici, remorci, echipamente pentru tocat, prese pentru baloți etc. De asemenea putem transporta și utilaje agricole de dimensiuni mai mari: tractoare, pluguri, grape, semănători sau diferite accesorii și utilaje pentru pregătirea solului. Transportăm în bune condiții accesorii pentru silvicultură, echipamente pentru industria forestieră.

Serviciile noastre de transport utilaje agricole pot fi contractate atât de persoane  fizice, cât și de societăți comerciale din domeniul agriculturii. Putem transporta utilaje noi sau second hand ce au fost cumpărate/vândute. Dacă vânzătorul nu poate asigura pe moment livrarea utilajului achiziționat, puteți apela cu încredere la serviciile noastre.  Dacă dețineți utilaje ce urmează să intre în exploatare, vă putem ajuta să le relocați la un tarif convenabil. Puteți câștiga timp în perioadele aglomerate ale anului și veți putea avea rezultate mai bune în campaniile de sezon.

Ne puteți contacta și când organizați expoziții sau participați la târguri de utilaje agricole. Vă putem ajuta cu mutarea și amenajarea de standuri expoziționale, având în parcul propriu și camion 4x4 dotat cu macara. Acest fapt ne avantajează și în situațiile în care trebuie să ajungem în locuri mai greu accesibile (drumuri neasfaltate, forestiere etc). Puteți amplasa cu ajutorul nostru containere, chioșcuri, construcții provizorii. Avem experiență în mutarea sau amplasarea acestora cu ocazia diferitelor evenimente de profil.

 

Transport utilaje și echipamente pentru construcții

La fel ca în cazul utilajelor agricole, putem transporta echipamente și utilaje pentru lucrări în construcții. Fie că aveți de transportat generatoare, betoniere, stivuitoare, utilaje diverse de mici dimensiuni sau chiar încărcătoare, escavatoare și alte utilaje mari, noi vă putem ajuta. Avem posibilitatea de a transporta în cele mai bune condiții o gamă largă de utilaje pentru construcții. Putem asigura transportul de materiale de construcții și utilaje în locuri izolate sau greu accesibile. Dacă lucrarea dumneavoastră necesită folosirea de echipamente voluminoase și nu aveți deocamdată posibilitatea să le transportați, apelați la noi. De asemenea, livrăm la prețuri avantajoase, sorturi, nisip, balast pentru lucrări de construcții. Transportăm material lemnos pentru construcții dar și lemne de foc. Găsiți o descriere detaliată a acestui serviciu în articolul în care prezentăm serviciile de recuperări și transport cu macara.

Colaborăm atât cu beneficiarii lucrărilor mici cât și cu firme din domeniul construcțiilor, demolărilor sau al reparațiilor de utilaje pentru construcții. Pentru lucrări ce implică escavații, săpături, demolări sunt necesare utilaje dedicate pentru a câștiga timp. Orice utilaj de care aveți nevoie pe șantier poate fi transportat cu ajutorul platformelor noastre. Dacă dețineți astfel de utilaje sau intenționați să le închiriați de la firme specializate, vă putem ajuta să le transportați în bune condiții. Veți putea beneficia de utilajul sau de materialele pe care le așteptați mai repede și fără niciun stres.

Recuperari din afara carosabilului

Contractorii de lucrări în costrucții știu cât este de important timpul de execuție și cât de mult contează viteza cu care avansează lucrarea. Totuși, nu de puține ori, se intâmplă ca o defecțiune sau un eveniment neprevăzut să vă împiedice să ajungeți cu un utilaj la o lucrare în timp util. Pentru un plus de încredere din partea beneficiarilor și un avantaj în fața concurenței, evitați întârzierile și lăsați în seama noastră transportul utilajelor dumneavoastră de la/către șantier. Cheltuiala de moment vă poate aduce pe termen lung respectul clienților și recomandarea ca partener de încredere în domeniul dumneavoastră.

Transport ansamble și mutări industriale

Mutarea de ansamble și relocările industriale pot fi necesare la un moment dat în activitatea firmelor de orice fel. Oferim acest serviciu clienților ce achiziționează sau mută ansamble industriale. Acestea pot fi demontate parțial și transportate în condiții bune fără a fi nevoie de demontarea completă. Funcționarea corectă nu va fi afectată pe durata transportului, beneficiarul câștigând astfel timp cu remontarea la destinație. Putem muta unelte industriale grele sau mașini voluminoase din diferite sectoare de activitate.

Echipamentele care au ajuns la sfârșitul duratei de exploatare sunt de obicei predate unităților de primire specializate în vederea casării. Dacă dețineți echipamente din această categorie, le puteți transporta cu ajutorul nostru. În acest fel puteți elibera spațiul dintr-o hală de producție, făcând loc altor utilaje de generație mai nouă. Tot în vederea reciclării, structurile metalice vechi sau care nu mai au nicio utilitate pentru deținător, pot ajunge la centrele de colectare cu ajutorul nostru.

Recuperari din afara carosabilului

Pentru reconfigurările de spații industriale sau ridicarea de hale noi pe structuri metalice avem posibilitatea de a interveni cu macara. Putem ridica, susține sau trage diferite porțiuni din structura pe care o aveți de modificat. Pentru tot ce înseamnă transport ansamble și mutări industriale vă puteți baza pe noi cu toată încrederea. Dacă ceva ne îngreunează intervenția sau nu considerăm că vom face totul în siguranță, solicităm ajutorul partenerilor noștri pentru a duce totul la bun sfârșit.